Cele 4 criterii care te ajuta sa alegi un detectiv particular

 In Uncategorized

Indiferent de natura problemei cu care va confruntati, daca ati ales sa apeleti  la ajutorul unui detectiv particular, suntem siguri ca va doriti servicii de calitate la preturi avantajoase. Este bine cunoscut faptul ca pretul indica, intr-o oarecare masura, calitatea serviciilor prestate; si in cazul serviciilor unor detectivi particulari se aplica aceasta regula. Detectivii particulari va vor face sa nu regretai nicio secunda banii investiti, acestia isi vor face treaba exemplar iar dumneavoastra veti primi toate raspunsurile cerute impreuna cu dovezile incontestabile.

Inafara de pret, mai exista alte 3 cricterii de luat in seama atunci cand alegeti sa apelati la serviciile unui detectiv particular, si anume:

Trebuie sa va interesati  de experienta detectivului. Nu trebuie sa va fie rusina sa cereti detalii despre experienta si abilitatile detectivului care v-a atras atentia. Cand spunem detalii, ne referim la numarul cazurilor preluate de catre respectivul detectiv si numarul reusitelor de solutionare ale accestora. Sa nu uitam, totusi, de obligatia pastrarii confidentialitatii cazurilor, chiar si dupa incheierea acestora. Asadar, cu siguranta nu veti putea afla detalii amanuntite despre cazurile anterioare.

Asigurativa ca vorbiti cu un detectiv atestat si licentiat de catre Inspectorarul General al Politiei Romane. Un detectiv particular profesionist trebuie sa detina licenta pentru a putea profesa aceasta meserie. Apelarea la serviciile profesioniste ale unui detectiv atestat poate face diferenta dintre succesul sau  insuccesul investigatiei; practic licenta acestuia e lucrul care va garanteaza succesul investigatiei.

Resursele de care dispun firma sau detectivul particular la care vreti sa apeleati.  Pe langa atestat, inteligenta si intuitie, unui detectiv particular ii sunt necesare si cele mai noi aparate si tehnici de supraveghere. Asigurati-va ca acesta dipune de cele mai noi tehnologii in materie de camera foto/vide, dispozitive de inregistrare, dispozitive de localizare, etc.

Respectarea confidentialitatii. Respectarea confidentialitatii nu tine doar de moralitatea detectivului ales, aceasta reprezinta o obligativitate a acestei meserii si trebuie respectata in tocmai. In momentul semnarii contractului, asigurati-va ca sunt respectate toate clauzele privind confidentialitatea.

Alegand un detectiv particular buuresti care sa respecte aceste 4 cricterii cu siguranta cazul dumneavoastra este ca si rezolvat, va mai ramane doar sa va bucurati de liniste si de faptul ca acum stiti exact ce se intampla in jurul dumneavoastra.

Recent Posts

Leave a Comment