DESPRE NOI

Siteul agentiakgb.ro se afla în proprietatea SPARTAN MARKETING SRL si este un site de prezentare a unor societati de detectivi particulari specializati în infidelitate, facilitand astfel, contactul dintre cei care au nevoie de astfel de servicii si aceste societati.

Detectivii prezentati au strans in toti acesti ani pe teren mai mult de 30.000 de ore de filaj in peste 12.000 de cazuri de infidelitate conjugala la care au lucrat.

Pe acest site veti gasi cei mai buni detectivi, mereu la dispozitia clientului.

Ne-am axat pe prezentarea detectivilor care presteaza acest serviciu si anume infidelitatea deoarece consideram ca acesta este cea mai mare problema, sau cea mai comuna problema a omului de rand.

Suntem primul site din Romania specializat in prezentarea detectivilor care presteaza acest serviciu: infidelitate conjugala. Suntem empatici si stim ce isi doreste clientul care apeleaza la aceste servicii si incercam sa le prezentam detectivi care isi fac meseria ca la carte.

Site-ul AgentiaKGB.ro este mereu la dispozitia ta prin oferirea unor date de contact ale detectivilor specializati in acest serviciu.

Tot ce trebuie sa faci tu, este doar sa contactezi fara nici o ezitare un detectiv prezentat pe siteul nostru pentru ca detectivii particulari sunt mereu de partea adevarului, sunt de partea ta!