Detectiv Particular Arad

AgentiaKGB.ro

31368
ORE DE FILAJ
42
DETECTIVI LA DISPOZITIA TA
12875
CAZURI INDEPLINITE CU SUCCES

CINE

Suntem o agentie specializata in cazuri de infidelitate care pune la dispozitia ta 24/7 un detectiv particular Arad sau o echipa de detectivi ce iti ofera servicii de investigatii private in Romania, avand sediul principal in Arad, la cerere, deplasandu-ne dincolo de granitele tarii.

Aparitia nostra pe piata ca si firma de detectiv particular arad profesionist a fost fondata pe urmatoarele beneficii pentru clientii nostrii: servicii profesionale de urmarire a partenerului de viata la tarife pentru orice buzunar.

Am aparut pe piata din Arad in urma unei analize legislative si a unei cercetari facute la nivel social asupra necesitatii potentialilor clienti de a beneficia de servicii profesionale si morale de investigatii private in cazuri de adulter la preturi accesibile oricarui roman in cautarea adevarului legat de persoana de langa el.

Practicand aceasta meserie de detectiv particular arad de atatia ani intr-un mod profesionist, am incercat de fiecare data sa oferim servicii de investigatii particulare, fara sa depasim limita legii si sa incalcam dreptul la viata intima a subiectilor nostrii.

Succesul detectivilor nostrii se datoreaza experientei indelungate in aceasta meserie fascinanta, de peste doua sau chiar trei decenii in unele cazuri. Nu avem in echipa detectivi care au fost deconspirati, ori care au atras macar banuiala subiectilor.

Credem cu tarie ca detectivul particular este atat confident cat si sfetnic pentru client.

Prioritatea noastra suprema este aceea de a oferi clientilor servicii de investigatii private de cea mai buna calitate profesionala si morala.

Avem ca prioritate absoluta oferirea clientilor servicii de o calitate superioara comparativ cu serviciile celorlalte firme de detectivi din Arad, care de cele mai multe ori ofera un raport lipsit de informatii, dar mai ales un raport final fara prea multe dovezi, limitandu-se la pareri nascocite in birou, nu la informatii precise din teren, din realitate.

Obiectivul nostru in fiecare caz este unul singur si anume: adevarul. Reusim de fiecare data sa il surprindem, sa il imortalizam si sa il prezentam clientului asa cum este el: dur ( in majoritatea cazurilor ).

KGB este o agentie de detectivi privati care isi desfasoara activitatea la tarife unice pe teritoriul Romaniei dar si in afara acestuia si s-a angajat sa respecte in raport cu litera legii, confidentialitatea informatiilor rezultate in urma serviciilor onorate.

CE

Aflam adevarul! Ne mandrim cu faptul ca suntem prima si singura firma de detectiv particular Arad si care se ocupa doar cu serviciul de investigatii conjugale, spre deosebire de alte firme care activeaza in aceeasi nisa, a detectivilor privati si care ofera o varietate de servicii, chiar si conexe acestui domeniu.

Credem cu tarie ca nu poti fi bun la toate in acelasi timp, tocmai de aceea ne-am specializat doar pe ramura investigatiilor de infidelitate si ne-am perfectionat cu fiecare ora de filaj petrecuta pe teren, cu fiecare caz la care am lucrat.

Detectivii care fac parte din echipa noastra isi exercita meseria respectand principii bine delimitate, prin metode si mijloace specifice dar legale, intr-un mod operativ si mai ales foarte discret.

Descriem detectivii nostrii ca fiind oameni bine pregatiti, inzestrati cu calitatile necesare acestei meserii: inteligenti cu capacitate de analiza, ordonare si sinteza, intuitie, rezistenti la efort prelungit, spirit de observatie si putere de memorare, completati de tehnica de varf din dotare.

Detectivii particulari membrii echipei KGB stiu ca pe teren trebuie sa fii un fin analist si psiholog, ca nu trebuie sa te lasi inselat de aparente si sa fii sceptic fata de aparente, mereu suspicios dar si un actor desavarsit  pentru a putea intra in anumite roluri in anumite situatii neasteptate.

Un alt aspect stiut de detectivii nostrii privati se refera la implicatia emotionala care nu trebuie sa existe in niciunul din cazurile instrumentate.

Detectivul particular arad trebuie sa respecte  un cod de principii etice si ale justitiei sociale sau deontologice, la cel mai inalt nivel, atingand pragul de model din punct de vedere social si profesional.

CUM

Activitatea noastra principala este filajul sau supravegherea subiectului in combinatie cu alte mijloace tehnice, care insumate reprezinta metoda ideala de aflare a adevarului, testata in mii de cazuri.

Avem deja in instinct diverse reactii la anumite situatii aparute pe teren datorate anilor de experienta indelungata.

In timpul misiunii de aflare al adevarului trebuie sa actionezi, sa te imbraci, sa vorbesti si sa te misti in asa fel incat sa nu atragi atentia cuiva dar mai ales subiectului.

Detectivul trebuie sa fie o peroana stearsa, neremarcata de nimeni. Detectivul particular trebuie sa fie invizibil in multime.

Detectivul particular trebuie sa se amestece in multime, sa gaseasca punctele de unde poate observa fara sa fie reperat, trebuie sa stie cum sa dispara rapid daca este necesar sau pe punctul de a fi deconspirat.

Membrii echipei noastre stiu sa urmareasca o persoana atat in zone “rapide” ( strazi aglomerate ), dar si in zone “lente”, fiind foarte buni la calculul relatiei spatiu-timp.

Detectivul particular este un maestru desavarsit cand vine vorba de pastrarea anonimatului si observarea subiectului in acelasi timp, acest aspect fiind o adevarata problema pentru detectivii incepatori si neexperimentati.

Supravegherea poate fi facuta pe jos sau cu autoturismul, in functie de modalitatea de deplasare a subiectului. Detectivii KGB sunt instruiti sa continue supravegherea in ambele situatii.

UNDE

In Arad, dar si in restul tarii, avand detectivi repartizati in mai multe orase din Romania. La cerere investigam si in afara tarii.

Lista oraselor principale in care avem echipe detectivi: Cluj, Sibiu, Brasov, Constanta, Timisoara

CAND

Oricand! Detectivii nostrii sunt pregatiti sa inceapa investigatii in orice moment al zilei. Daca este cazul se pot face investigatii si pe timp de noapte.

 Intrebari frecvente

Care este tariful consultantei ?

In cadrul agentiei noastre consultanta este GRATUITA.

Se poate ca detectivul particular sa supravegheze o persoana intr-o locuinta privata?

Detectivii particulari pot urmarii o persoana doar din locuri publice sau de pe o proprietate privata doar cu acordul proprietarului.

In timpul filajului cu autoturismul, detectivii pot trece pe culoarea rosie a semaforului?

Legea nu permite asemenea drepturi detectivilor particulari. Detectivii nu pot sa ignore regulile de circulatie in timpul unui filaj cu autoturismul.

Detectivii pot asculta telefoane sau sparge conturi de facebook?

Nu, aceste practici sunt considerate infractiuni prevazute de Codul Penal contra sigurantei nationale.

Cat costa o ora de filaj?

Contactati-ne pentru detalii legate de pret.

Ce facultate trebuie sa urmez pentru a deveni detectiv?

Am gasit acest articol pe Libertatea.ro care raspunde pe intelesul tuturor la aceasta intrebare.

Angajam detectivi?

Momentan nu oferim noi locuri de munca pentru detectivi. Avem o echipa unita si bine inchegata. Cand vom avem nevoie de personal vom face publica aceasta informatie.

Cat costa serviciile unui detectiv?

Contactati-ne pentru detalii legate de pret.

Aveti o scoala de detectivi?

Momentan nu avem o scoala de detectivi. In viitor este posibil sa ne dezvoltam si pe aceasta latura educativa a detectivilor.

Exemplu servicii detectivi?

Unicul serviciu al agentiei noastre de detectivi privati, spre exemplu, il reprezinta: Infidelitatea, dar pot fi si altele, de la investigatii economice pana la detectare de microfoane. Noi ne-am axat pe acest serviciu pentru a fi lideri in acesta ramura a detectivilor.

Recenzii [yasr_overall_rating]

  • Multumesc detectivilor agentiei KGB pentru ajutorul acordat in aflarea adevarului! Recomand!

    Maia S.
  • Detectivii de la KGB m-au ajutat sa aflu conjunctura in care ma aflam de aproape 2 ani si pe care am inceput sa o banuiesc in ultima vreme. Din pacate, banuiala mea s-a adeverit. Probabil cea mai experimentata echipa de detectivi din tara. Multumesc inca o data!

    Camelia Z.
  • Detectivii privati ai agentiei KGB mi-au spus adevarul in fata si le multumesc! Mai bine un adevar spus la timp edcat o viata in minciuna. Adevarati profesionisti! Am ramas uimita cat de putin am platit pentru acest adevar care ma macina de luni de zile. Multumesc tuturor detectivilor particulari care au participat la cazul meu!

    Maria P.

Contacteaza-ne!

SUNA-NE ACUM: Esti detectiv? Inchiriaza acest spatiu cu numarul tau!

CLICK AICI pentru detalii!